HOW MUCH YOU NEED TO EXPECT YOU'LL PAY FOR A GOOD جدول بیماری سل

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good جدول بیماری سل

How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good جدول بیماری سل

Blog Article

اگر علائم شما همچنان ادامه یابد یا این که علائم بازگردد، ممکن است نیاز به اندوسکوپی پیگیری با بیوپسی‌ها داشته‌باشید تا اطمینان حاصل شود که بهبودی رخ داده‌است. هرچند ممکن است کودکان نیز نیاز به پیگیری داشته‌باشند با‌این‌حال بزرگسالان معمولا نیاز بیشتری به پیگیری برای انجام آزمایش‌ها دارند. بعضی از پزشکان توصیه‌می‌کنند که بیوپسی مجدد را در‌صورتی‌که در بزرگسالان تشخیص داده‌اید، انجام‌دهید، زیرا بهبودی اغلب بسیار آهسته و نامشخص است.

برای اینکه بیشتر با این بیماری آشنا شوید، با ما همراه باشید. در این مطلب سعی کرده‌ایم بیماری سلیاک را در مطلبی خلاصه عنوان کنیم.

از رایج‌ترین این تست‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد:

علائم و نشانه‌هایی که به دنبال بیماری سلیاک ظاهر می‌شود ممکن است در افراد مختلف بسیار متفاوت بوده و در کودکان و بزرگسالان نیز متفاوت باشد. ۱. علائم بیماری سلیاک خفیف

در این مقاله از آدوراطب، سعی کردیم به طور کامل به سؤال «بیماری سل چیست؟» پاسخ دهیم تا با مشاهده هرکدام از علائمی که در بالا به آن‏‌ها اشاره شد، مانند: سرفه‌های شدید، تب و لرز و عرق شبانه، سریعاً برای تشخیص بیماری سل به پزشک مراجعه کنید. افرادی که به بیماری‌های ضعف سیستم ایمنی مانند: ایدز مبتلا هستند و افرادی که سابقه ارتباط با فرد مبتلا به سل را داشته‌اند، باید نسبت به این علائم حساس‌تر باشند.

فرد مبتلا به سل فعال، همه علائم بیماری را از خود نشان می‌دهد و می‌تواند عفونت را به افراد دیگر منتقل کند. سل فعال می‌تواند هفته‌ها یا سال‌ها بعد از سرایت عامل باکتریایی این بیماری خود را بروز دهد.

● این داروهای خاص می‌توانند بر کبد تأثیر بگذارند، بنابراین افرادی که داروهای سل مصرف می‌کنند باید از علائم آسیب کبدی آگاه باشند، مانند:

بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟

یکی از بیماری‌های گوارشی که چندان شایع نیست اما مشکلات زیادی برای مبتلایان به آن ایجاد می‌کند، بیماری سلیاک است. این بیماری از انواع بیماری‌هایی است که فرد نمی‌تواند نوعی ماده‌ی غذایی خاص بیماری هیری سل لوکمیا را تحمل کند و با خوردن این ماده به مشکلات جدی برمی‌خورد.

پس قار و قور شکم ممکن است اتفاق بیفتد. البته به خاطر داشته‌باشید که ضرورتا قار و قور شکم نمی‌تواند نشانه‌ی بیماری سلیاک باشد. ممکن است که این علامت در افراد بروز کند اما نمی‌تواند تنها علامت نشان‌دهنده‌ی این بیماری باشد.

اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک هرگز نمی‌دانند که به این بیماری مبتلا هستند.

هنگامی که فرد مبتلا به بیماری سلیاک غذای حاوی پروتئین گلوتن می‌خورد، بدن او به این پروتئین واکنش بیش‌از‌حد نشان داده و به پرز‌های روده آسیب می‌رساند.

[۴۲] برای جلوگیری از آبشار شیوع فرد به فرد، افراد مبتلا به سل فعال «آشکار» را جدا می‌کنند و آن‌ها را تحت رژیم‌های دارویی ضد سل قرار می‌دهند. پس از حدود دو هفته درمان مؤثر، به‌طور کلی افراد مبتلا به عفونت فعال غیر مقاوم برای دیگران مسری نخواهند بود.[۴۱] اگر کسی آلوده شود، به‌طور معمول سه تا چهار هفته طول می‌کشد تا شخص به تازگی آلوده‌شده به اندازه کافی برای انتقال بیماری به دیگران مسری شود.[۴۳] بیماری‌زایی[ویرایش]

سل، یک بیماری عفونی شایع و در بسیاری از موارد مرگ‌بار و کشنده است. این بیماری توسط گونه‌های مختلف مایکوباکتریا، به‌طور معمول «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» ایجاد می‌شود.[۱] انتقال باکتری توسط قطرک‌های تنفسی از فرد بیمار می‌باشد.[۲] سل به‌طور معمول به شش‌ها حمله می‌کند اما بر قسمت‌های دیگر بدن نیز می‌تواند تأثیرگذار باشد.

Report this page